Korene i Telemark har øvinger på ulike dager, ta kontakt med korene for å få riktig dag om du kan tenke deg å synge i kor🙂 se på fanen Korene våre og ta kontakt med leder! 

Det er morsomt og veldig sosialt!

Agitato på plass under Trøndelag og Nord-Norges Sangerforbund sitt distrikstsstevne

Agitato har startet opp igjen etter en sommeravslutning litt utenom det vanlige. Siden vi i år ikke hadde muligheten til å være med på eget fylkesstevne I Telemark så reiste vi til Bodø og ble med på Trøndelag og Nord-Norges Sangerforbund sitt distrikts stevne.

Viktig med riktig medisinering - vi kjenner hverandre godt

Vi reiste med buss til Gardemoen etter jobb på torsdag og hadde både quiz og utdeling av tur-rekvisitter på bussen. Det skaper stemning og gjør samholdet enda bedre.

Midnattsola

Vi kom opp torsdagskveld til sludd, men med topp humør. Vi hadde i alle fall utstyret i orden til både regn og sludd, så det gjorde ingenting.
Fredag ble innledet med en god times øvelse før vi brukte dagen på sightseeing, shopping og gjorde oss kjent i Bodø. Fredagskveld var det «bli-kjent» -fest på hotellet og det er alltid koselig med nye bekjentskap.
Lørdag stod vi opp til strålende sol og det ble en flott dag med oppmarsj, konsert i Bodø Domkirke og sangerfest på hotellet. Og tilslutt fikk vi endelig se midnattssola!
Søndag var det konsert på hotellet før vi måtte løpe av gårde for å rekke fly tilbake til Gardemoen. En glad og fornøyd gjeng kunne ta en velfortjent sommerferie med mange nye gode minner i kofferten.

Takk til Trøndelag og Nord-Norge for ett supert stevne i vakre omgivelser!

Anne Gravir Klykken og Cedomir Popadic
Anne Gravir Klykken og Cedomir Popadic
Nydelig sanger både alende og med kor av Anne. Dyktig ledet av dirigenten vår Cedo
Grethe Løvseth i vakker kjole i anledningen
Grethe Løvseth i vakker kjole i anledningen
En hatt med slør og silkestrå og kjole med blonder på kragen. To silkesko`r med sløyfe på.....
Lydprøve
Lydprøve
En vakker blomebukett
En vakker blomebukett
En sopran, en alt og en tenor i en vakker bukett
Lee-Ann Østby på torader
Lee-Ann Østby på torader
Spilte et stemningsfult stykke på torader akkompagnert av et solid orkester

Del denne siden