Korene i Telemark har oppstart i løpet av august 2022, og meld deg på om du kan tenke deg å synge i kor🙂 se på fanen Korene våre og ta kontakt med leder! (Sjekk oppstart på terminliste)

Det er morsomt og veldig sosialt!

 • Agitato på plass under Trøndelag og Nord-Norges Sangerforbund sitt distrikstsstevne

  Agitato har startet opp igjen etter en sommeravslutning litt utenom det vanlige. Siden vi i år ikke hadde muligheten til å være med på eget fylkesstevne I Telemark så reiste vi til Bodø og ble med på Trøndelag og Nord-Norges Sangerforbund sitt distrikts stevne.

 • Viktig med riktig medisinering - vi kjenner hverandre godt

  Vi reiste med buss til Gardemoen etter jobb på torsdag og hadde både quiz og utdeling av tur-rekvisitter på bussen. Det skaper stemning og gjør samholdet enda bedre.

 • Midnattsola

  Vi kom opp torsdagskveld til sludd, men med topp humør. Vi hadde i alle fall utstyret i orden til både regn og sludd, så det gjorde ingenting.
  Fredag ble innledet med en god times øvelse før vi brukte dagen på sightseeing, shopping og gjorde oss kjent i Bodø. Fredagskveld var det «bli-kjent» -fest på hotellet og det er alltid koselig med nye bekjentskap.
  Lørdag stod vi opp til strålende sol og det ble en flott dag med oppmarsj, konsert i Bodø Domkirke og sangerfest på hotellet. Og tilslutt fikk vi endelig se midnattssola!
  Søndag var det konsert på hotellet før vi måtte løpe av gårde for å rekke fly tilbake til Gardemoen. En glad og fornøyd gjeng kunne ta en velfortjent sommerferie med mange nye gode minner i kofferten.

  Takk til Trøndelag og Nord-Norge for ett supert stevne i vakre omgivelser!

Anne Gravir Klykken og Cedomir Popadic

Nydelig sanger både alende og med kor av Anne. Dyktig ledet av dirigenten vår Cedo

Grethe Løvseth i vakker kjole i anledningen

En hatt med slør og silkestrå og kjole med blonder på kragen. To silkesko`r med sløyfe på.....

Lydprøve

En vakker blomebukett

En sopran, en alt og en tenor i en vakker bukett

Lee-Ann Østby på torader

Spilte et stemningsfult stykke på torader akkompagnert av et solid orkester